UITVERKOCHT!
zat 25.02 - 21:30 - Studio 4

Your Name

Makoto Shinkai

Kimi no Na wa | Festival Anima

LANGSPEELFILMS

Negen nieuwe langspeelfilms in avant-première, waarvan 6 in competitie, en 4 hernemingen van warm onthaalde recente films. Dat is wat Anima selecteerde uit de 22 langspeelfilms die werden ingezonden. Het is nu aan het publiek om de beste aan te duiden. De selectie bestrijkt alle genres – anime met Your Name en In This Corner of the World, een documentaire (25 April), een slice of life (Ethel & Ernest), een sprookje (La Jeune Fille sans mains), maar ook buitenbeentjes als Nerdland en Revengeance van onze vriend Bill.


Het tienermeisje Mitsuha groeit op in een traditioneel gezin. In haar dromen leidt zij echter een jachtig leven in Tokyo en het lijkt echt of zij de jonge lyceumstudent Taki is. Maar diezelfde Taki droomt dat hij als meisje in een traditioneel gezin in de bergen leeft! Wat voor een geheim gaat er schuil achter deze vreemde dromen waarin twee levens die nooit met elkaar in aanraking kwamen, samenkomen?

Flagey, Folioscope

Langspeelfilm van Makoto Shinkai, Japan, 2016, 1u46’


Wanneer een filmvertoning uitverkocht is kunt u zich in onze ticketshop inschrijven op de wachtlijst vanaf één uur voor de aanvang van de vertoning.

Technische fiche

OV JP, OND FR/EN [12+]