fr | en
ticketshop become a friend

Junior

Anima Zaterdagen

Bonjour le Monde / Le Parc Distribution

Anima Zaterdagen

Laat je kinderen het ware filmplezier ontdekken, in een echte bioscoopzaal met groot scherm en goed geluid. Laat hen genieten van de magie van animatiefilms die buiten de lijntjes kleuren en net dat ietsje meer hebben.

Je bezoek aan Flagey in tijden van covid-19

Koop de tickets voor je bubbel in 1 keer aan zodat je naast de mensen in je bubbel kan zitten. Als je liever apart zit, koop je tickets dan afzonderlijk aan. Tussen elke bubbel laten we voldoende ruimte vrij. Ons verkoopsysteem zal hiermee rekening houden en jouw zitplaatsen automatisch toekennen. 

We herinneren je er graag aan dat een mondmasker verplicht is tijdens je hele bezoek indien je ouder dan 12 jaar bent. We zuiveren de lucht in ons gebouw continu en desinfecteren regelmatig de oppervlaktes die vaak aangeraakt worden. Het Flageygebouw heeft vele in- en uitgangen en brede gangen om je op een veilige manier te kunnen ontvangen. We vragen je om regelmatig je handen te ontsmetten

Door de fysieke distancing is de capaciteit van onze Studio 5 – Agnès Varda lager dan gewoonlijk. We organiseren daarom altijd twee vertoningen per film: een om 11u en een om 14u.

Normaal organiseren we na de film altijd een workshop rond animatie. Door de Covid-19 veiligheidsmaatregelen kunnen we deze workshop helaas voorlopig niet laten doorgaan.

In samenwerking met Anima.