fr | en
ticketshop become a friend
Music Academy Forte 2024

Gala Concert

Music Academy Forte 2024

Het 4e Internationale Festival MUSIC ACADEMY FORTE” 2024 en zijn team is vereerd u te kunnen uitnodigen voor het Galaconcert met optredens, geselecteerd uit deelnemers aan de één week durende masterclasses en aan de internationale “MUSIC ACADEMY FORTE” wedstrijd. Het belicht de resultaten van de intensieve lessen (masterclasses), repetities en culturele uitwisseling tussen muzikanten van over de hele wereld die tijdens dit één week durende festival plaatsvonden!

De “MUSIC ACADEMY FORTE” is een belangrijk internationaal platform voor culturele uitwisseling. Het helpt jonge muzikanten om waardevolle kansen te krijgen om op te treden en erkend te worden in de muziekscene in Europa. Ook moedigt het internationale contacten aan tussen jonge muzikanten op verschillende continenten. Ons jaarlijkse internationale festival bestaat uit Masterclasses, een Muziekwedstrijd en vele Concerten!

Jonge getalenteerde musici (van 8 tot 25 jaar) met verschillende achtergronden en culturen komen hier in Brussel samen om hun passie voor muziek met het publiek te delen. Kamermuziek en orkestmuziek komen aan bod tijdens dit slotconcert van het Festival. Dit Galaconcert is het hoogtepunt van het Festival dat je niet mag missen! Wees erbij!

MUSIC ACADEMY FORTE 2024 | Promo video
Music Academy FORTE - Promo Video