fr | en
ticketshop become a friend

Friends of Flagey

De Friends of Flagey wil een groep vrienden, musici en artiesten samenbrengen, die Flagey mee helpen uitbouwen tot een toonaangevend centrum voor muziek- en beeldcultuur zowel in België als in Europa.

Uw steun draagt bij tot de ontwikkeling van een dynamisch artistiek aanbod en nieuwe hoogstaande programmeringen. U creëert bovendien mogelijkheden voor residenties van musici, cineasten en videokunstenaars in Flagey.

Zo bouwt u niet alleen een geprivilegieerde band op met Flagey, maar geniet u vooral van het allerbeste uit een interdisciplinair en verrassend aanbod van concerten, films en evenementen. Het programma van de Friends of Flagey geeft u de kans om vooraanstaande musici, videokunstenaars, filmmakers en nationale en internationale culturele actoren persoonlijk te ontmoeten en dankzij die contacten inzicht te krijgen in de artistieke creatie.

Als Friend of Flagey willen we u nauw betrekken bij de werking van het Brusselse cultuurhuis: Flagey wordt uw tweede thuis. U kunt deelnemen aan tal van exclusieve activiteiten en geniet van bijkomende voordelen. U vindt alle details in de lidmaatschapformules en in het activiteitenprogramma van de Friends of Flagey.

Contact: Silke Vandaele