fr | en
ticketshop become a friend

Friends of Flagey

De Friends of Flagey zijn een groep vrienden die gepassioneerd zijn door kunst en muziek. Samen helpen ze Flagey mee uitbouwen tot een toonaangevend centrum van creatie, verspreiding en uitmuntendheid op het vlak van muziek en beeld, zowel in België als in de rest van de wereld.

De Friends of Flagey dragen bij tot de ontwikkeling van een dynamisch artistiek aanbod en een hoogstaande programmering. U ondersteunt daarbij het werk van musici en kunstenaars in residentie bij Flagey en creëert mogelijkheden tot het realiseren van grootschalige producties.

Zo bouwt u een bevoorrechte relatie op met Flagey en helpt u ons om een uitzonderlijk aanbod van concerten en evenementen aan te bieden. Het programma van de Friends of Flagey geeft u de kans om nationaal en internationaal vooraanstaande musici en kunstenaars persoonlijk te ontmoeten en dankzij die contacten inzicht te krijgen in de artistieke creatie.

Als Friend van Flagey leert u de werking van Flagey, een van de centrale cultuurinstellingen van Brussel, van binnenuit kennen. U maakt deel uit van onze gemeenschap, en kan Flagey als uw thuis beschouwen. Daarnaast kunt u genieten van tal van bijkomende voordelen en kunt u deelnemen aan exclusieve activiteiten zoals de reizen naar Europese steden die bekend staan om hun artistieke, muzikale en architectonische waarde. U vindt hieronder alle details over de lidmaatschapformules en het activiteitenprogramma van de Friends of Flagey terug.


Contact: Alice d’Ursel | 02 641 10 89