fr | en
ticketshop become a friend
Dulces Exuviae / Clara Brunet

Dulces Exuviae

Toutes Les Nuits

Dulces Exuviae neemt ons mee op een betoverende reis van schemering naar dageraad met hun bekroonde programma Toutes les Nuits, dat in februari 2023 de prestigieuze Diapason d'or heeft ontvangen.

In nocte consilium - de nacht brengt wijsheid: dichters vinden verzoening, astronomen kijken vol verwachting naar de sterren en planeten... En mystici zoeken gedurende hele nachten naar de mysterieuze wegen van de goddelijke aanwezigheid.

Het Frans-Sloveense duo begeleidt ons door de nachtelijke vertellingen van 16e-eeuwse componisten: van hoop tot afwezigheid, van de zoetheid van liefdesdromen tot de kilte van de eeuwige nacht. Hierbij vergeten ze niet het leidende maanlicht dat geliefden naar hun hereniging brengt. Deze muzikale reis bereikt haar hoogtepunt in het warme licht van de eerste zonnestralen.

Janequin, Lassus, Palestrina, Guerrero en hun Franse, Vlaamse, Italiaanse en Spaanse collega's nodigen ons uit om deze nachten te verkennen, die soms duister en angstaanjagend zijn, soms vredig en vol liefde.

Flagey

Flagey Choir Days