fr | en
ticketshop become a friend
Black Lives / Arnaud Ghys

Black Lives: From generation to generation

De artiesten van BLACK LIVES, afkomstig uit de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en Afrika, putten uit een breed scala aan invloeden. Hun songs vormen een rijke en veelzijdige weerspiegeling van de diverse manieren waarop zwarte mensen wereldwijd naar hun bestaan kijken. Ondanks deze diversiteit is hun gedeelde verlangen om te strijden voor gelijkheid en rechtvaardigheid door middel van muziek wat hen verbindt.

Op het podium vervullen de artiesten twee rollen: enerzijds als leden van de groep die composities van anderen uitvoeren, en anderzijds als leiders wanneer ze hun eigen creaties ten gehore brengen. Hoewel niet iedereen tegelijk optreedt, worden ze uiteindelijk allemaal samengebracht tijdens een groots slotakkoord.

Dit concert belicht de diversiteit aan generaties en muzikale achtergronden van deze artiesten. Opmerkelijk is het gemak, de authenticiteit en de inspiratie waarmee de muzikanten een breed scala aan muzikale genres bestrijken: jazz, soul, funk, jaren '70 jazz-fusion, Afrikaanse muziek, rock, blues en gospel. Alles wordt vermengd en gebracht met zowel waanzinnige intensiteit als subtiele nuances.

In deze verzameling van gerenommeerde artiesten is het duidelijk dat ego's opzij zijn gezet en dat elk individueel talent zich volledig inzet voor de muziek. Het resultaat is een onvergetelijke ervaring, waarbij de ene verrassing op de andere volgt en de energie het publiek in vuur en vlam zet!

Flagey

ON TOUR - SUMMER & FALL 2023 with "Black Lives - from Generation to Generation" ! See y'all there !