fr | en
ticketshop become a friend
The Magical Music of Harry Potter live in concert

The Magical Music of Harry Potter live in concert

De beste muziek van alle Harry Potter films en een speciale gast uit de films!

LONDEN - "Heksen, Toverstokken en Tovenaars": de beste liedjes en muziek uit alle Harry Potter films komen naar jouw stad - met een originele stergast uit de films en The Magical Film Orchestra & Choir!

Het programma bevat soundtracks van vijfvoudig Oscarwinnende componisten John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat en muziek uit "Harry Potter and the Cursed Child".

Onze publiekslieveling, een speciale gast uit de Harry Potter-films en het Harry Potter-universum, zal het concert onvergetelijk maken met allerlei plezier en goede humor - als populaire presentator spreekt hij/zij over zijn/haar ervaringen als acteur/actrice in Harry Potter, maar ook over vriendschap, avontuur en liefde in de gevaarlijke tovenaarswereld. Bezoekers kunnen verwachten betoverd te worden door geavanceerde licht- en lasertechnologie en een unieke geluidsdimensie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. De visuele en magische effecten zijn ingesteld om de harten van alle Harry Potter fans een beetje sneller te laten kloppen, terwijl ze naar het concert luisteren.

John Williams ("Star Wars", "ET", "Indiana Jones", "Jurassic Park") componeerde de muziek voor de eerste drie films, zoals het beroemde "Hedwig's Theme", het leidmotief van de Harry Potter films, en "Double Trouble", maar ook de grappige "Aunt Marge's Waltz" en "Witches, Wands and Wizards".

Titels als "Hogwarts Hymn" van Patrick Doyle, uit de vierde Harry Potter film, herinneren het publiek aan de mysterieuze en duistere wereld van het Toverschool Toernooi.

Nicholas Hooper heeft "Perkamentus' Afscheid" gecomponeerd voor de vijfde en zesde Harry Potter films. Hij heeft geholpen om de Harry Potter muziek vorm te geven en volwassen te maken.

Alexandre Desplat creëerde "Lily's Theme" en componeerde de muziek voor de laatste twee delen van de filmreeks - een grootse en onvergetelijke finale en muzikale ervaring.

HET MAGISCHE FILMORKEST

De prachtige filmmuziek wordt uitgevoerd door The Magical Film Orchestra, dat is opgericht voor onze Harry Potter concerten en voornamelijk samenwerkt met staatsorkesten uit Europa.