fr | en
ticketshop become a friend
Cie Artichoke - Flûte! / Nine Louvel

Cie Artichoke - Flûte!

Iedereen kent Mozarts De Toverfluit... Maar heb je er ooit aan deelgenomen? Meer dan een show neemt Tamino je mee op zoek naar Pamina, Papageno betovert je terwijl hij op zijn Papagena wacht, en de drie dames begeleiden je door deze voorstelling die zowel jong als oud zal verrukken!

Fluit! geïnspireerd door Mozart, is een poëtische, intelligente en leuke versie van Mozarts beroemde opera! Droom je ervan om de wereld van de opera aan je kinderen te introduceren, of om het zelf (opnieuw) te ontdekken? Met een schitterende cast is deze show voor jou!

Meeslepend en participatief: dit zijn de twee kenmerken van deze nieuwe interpretatie van De Toverfluit. Artiesten en muzikanten nodigen gezinnen uit om samen een avontuur te beleven, om muziek niet van buiten, maar van binnenuit te ontdekken, en om er volledig aan deel te nemen: met stem en lichaam. Zingen, body-clapping en zelfs een yogasessie: in een omgekeerde theatrale wereld doet de show een beroep op verbeelding en creativiteit: het publiek ontwikkelt zich binnen het verhaal, en het verhaal evolueert ook, in het ritme van W.A. Mozarts eeuwige muziek.

Educatief doel: Fluit! Mijn eerste opera, met het gezin! wil opera introduceren en kinderen inspireren om zangers te worden, of het nu voor één keer is of voor het leven. Wij garanderen de ontdekking van een wereld, opera, door middel van verwondering en amusement.

Een creatie van Cie Artichoke, met de steun van de Fédération Wallonie Bruxelles en de Fondation Polycarpe

Meer weten
Cie Artichoke - Flûte!