fr | en
ticketshop become a friend
Music Chapel Festival 2023

Music Chapel Festival 2023

Wolfgang Amadeus Mozart

De 14de editie van dit klassieke muziekfestival brengt hulde aan Mozart. Een unieke gelegenheid om de rijkdom van het werk van deze geniale componist die naar eigen zeggen ‘op zoek was naar de noten die elkaar liefhebben’ te ontdekken of te herontdekken, van zijn symfonieën tot zijn beroemdste concerti, van zijn mooiste aria’s tot de intiemere kamermuziekwerken.

Deze geniale componist geldt ongetwijfeld als toonaangevend voor alle generaties artiesten. Het festival neemt u mee op een uitzonderlijke reis doorheen zijn werk, van zijn symfonieën naar zijn strijkkwintetten via zijn vocale werken. Tijdens deze vier festivaldagen wordt u volledig ondergedompeld in het werk van deze sleutelfiguur binnen de klassieke muziek.

De artiesten worden op het podium begeleid door internationaal gerenommeerde orkesten: Sinfonia Varsovia en Brussels Philharmonic, trouwe partner van het Music Chapel Festival, zonder daarbij het Vlaams Radiokoor o.l.v. Bart van Reyn te vergeten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke artiesten te gast, zoals het Belcea Quartet, Augustin Dumay, Miguel da Silva, Frank Braley en Avedis Kouyoumdjian. 


Music Chapel Festival Pass 2023 : € 90
Toegang tot alle concerten van het festival. Reserveren is verplicht via de unieke code op je pass.

Music Chapel Festival Pass 2023 Red - 26 : € 50
Toegang tot alle concerten van het festival. Reserveren is verplicht via de unieke code op je pass.

Programma