fr | en
ticketshop become a friend
Flagey Academy YOUTH CHOIRS / Johan Jacobs

Kerstconcert

Flagey Academy YOUTH CHOIRS

Maak je klaar voor een betoverende ervaring, want de Flagey Academy YOUTH CHOIRS staan te popelen om je mee te nemen op een onvergetelijke reis tijdens hun jaarlijkse kerstconcert. Geniet van een harmonieuze mix van klassieke kerstklanken, vrolijke jazzy kerstliederen en geliefde favorieten uit ons repertoire. Bereid je voor op een feestelijk spektakel dat jong en oud in de kerststemming brengt!


Flagey Academy is een meerjarige kooropleiding voor Brusselse kinderen en jongeren van 6 tot 20 jaar.

Na een voorbereidend traject in de Flagey Academy PREP CHOIRS (van 6 tot 12 jaar), kunnen jonge talenten vanaf hun 8 jaar auditie doen voor de Flagey Academy YOUTH CHOIRS (van 8 tot 20 jaar) die een meer geavanceerde opleiding bieden met workshops, muziektheorie, twee repetities per week en regelmatige optredens onder leiding van dirigente Helen Cassano.

De Flagey Academy YOUTH CHOIRS traden eerder al op in Flagey, in de Ter Kamerenabdij, aan het stadhuis van Elsene en in het Koninklijk Paleis van Brussel. Dit jaar stonden ze met Voces8 op het Musiq3 Festival, en begeleidden ze Vox Luminis en het Freiburger Barockorchester in Bach’s Mattheüspassie in Concertgebouw Brugge.

Flagey

In het kader van

Flagey Academy