ticketshop become a friend

TV70: Televisie toen, nu en straks!

Voor het eerst in de zeventigjarige geschiedenis van de Vlaamse televisie gaan de captains of the industry, de ceo’s van de Vlaamse zenders met elkaar in debat over de toekomst van televisie in Vlaanderen.

  • Keynotes: Ontdek nieuwe trends die de toekomst van televisie zullen vormgeven.
  • CEO-debat: Krijg inzichten van de CEO’s van de Vlaamse zenders en hoor hoe zij de uitdagingen en kansen van de moderne televisie-industrie zien. Een open en eerlijk gesprek dat je niet wilt missen.
  • Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ideeën en bouw waardevolle zakelijke relaties op tijdens onze netwerkreceptie.

TV70,  Televisie toen, nu en straks! wordt muzikaal begeleid door Hannes Demaeyer, een van de meest veelzijdige componisten in België. Hij verzorgde eerder de soundtrack voor films van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Rebel, Patser, Black), de Britse remake van Professor T en oorlogsfilm Torpedo...

Of je nu werkt in de media-industrie, technologie of gewoon gepassioneerd bent door televisie, laat je inspireren door invloedrijke denkers over tv en innovators uit de wereld van media en technologie...

VRT, Mediapunt
In samenwerking met DPG Media, Play Media