ticketshop become a friend
Ontdek de Magie van 70 Jaar Televisie op TV70 Expo!

Ontdek de Magie van 70 Jaar Televisie op TV70 Expo!

Welkom op deze unieke tentoonstelling: TV70 Expo. We nodigen je uit om een onvergetelijke reis te maken door de rijke geschiedenis van de Vlaamse televisie, ter ere van het 70-jarig bestaan.

Wat kun je verwachten?

  • Een Duik in het Verleden: Stap terug in de tijd en beleef de opkomst van televisie in Vlaanderen. Ontdek de allereerste uitzendingen en zie hoe televisie de harten van mensen veroverde.
  • Technologische Evolutie: Ontdek hoe televisietechnologie door de jaren heen is geëvolueerd. Van zwart-wit naar kleur, van analoge naar digitale televisie, en nog veel meer.
  • Achter de Schermen: Krijg een exclusief kijkje achter de schermen en ontdek hoe je favoriete programma's worden gemaakt. Van de allereerste studio tot de geavanceerde productietechnieken van vandaag.
  • Interactieve Beleving: TV70 Expo is meer dan alleen kijken. Neem deel aan interactieve ervaringen en maak je eigen televisiemoment.

TV70 Expo is een unieke kans om de geschiedenis, het heden en de toekomst van televisie te verkennen. Of je nu een fervente televisieliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent, er is voor ieder wat wils.

Mis deze buitengewone tentoonstelling niet en vier met ons 70 jaar televisie op TV70 Expo. Samen duiken we in de magische wereld van televisie!

Binnenkort in Flagey - Kom langs, gratis toegang !

VRT, DPG Media Group, Play Media
In samenwerking met het Omroepmuseum, Flagey, Meemoo
En Le Monde Dumas

Ontdek de Magie van 70 Jaar Televisie op TV70 Expo!

Je hebt misschien ook interesse in :