fr | en
ticketshop become a friend
Le règne animal (Thomas Cailley)

P.E.R.C.H.E : Le règne animal

Thomas Cailley

In een wereld die geteisterd wordt door een golf van mutaties die sommige mensen geleidelijk in dieren veranderen, doet François er alles aan om zijn vrouw te redden, die getroffen is door dit mysterieuze fenomeen. Terwijl de regio wordt bevolkt door wezens van een nieuw soort, neemt hij Emile, hun 16-jarige zoon, mee op een zoektocht die hun leven voor altijd zal veranderen.

Cineflagey by Cinematek & Kinograph


Wat betekent P.E.R.C.H.E?

P.E.R.C.H.E staat voor "Projections Et Rencontres pour Cinéphiles en situation de Handicap ou d'Empêchement" (Vertoningen en Ontmoetingen voor Cinefielen met een Handicap of Beperking), een project van bioscoopvertoningen dat streeft naar inclusie van alle doelgroepen zodat zoveel mogelijk mensen naar de bioscoop kunnen gaan. Als culturele werkers hebben we niet altijd alle benodigde kennis in huis. Daarom werken we samen met verschillende verenigingen die werken met en voor mensen met een handicap.

Wat houdt het in?

Om het project op te starten, beginnen we met testsessies om feedback te krijgen van de betrokkenen en later de werking ervan te verbeteren.

  • Ontvangst door een team vrijwilligers
  • Audiodescriptie beschikbaar op de EarCatch*-toepassing
  • Ondertiteling voor doven en slechthorenden in FR
  • Toegang en toiletten voor PBM's
  • Magnetische inductielus in de zaal**

Als u vragen of specifieke wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

*Om toegang te krijgen tot de audiodescriptie van de film, moet u de EarCatch-applicatie downloaden, "Le règne animal" selecteren en downloaden. De film staat dan in de applicatie op uw telefoon, zelfs als de WiFi niet werkt in de bioscoop. De audiodescriptie maakt automatisch verbinding met de film die op dat moment in de bioscoop draait.


**De magnetische inductielus stelt slechthorenden in staat om alleen het geluid van de film te horen en andere geluiden te dempen. Het is toegankelijk vanaf de hiervoor aangeduide stoelen. Als u een vraag hebt, staat er een ontvangstteam klaar om deze te beantwoorden.

LE RÈGNE ANIMAL trailer VOstNL (2023) Romain Duris, Paul Kircher, Adèle Exarchopoulos
Inductielus