fr | en
ticketshop become a friend
Imagine 2024

Imagine 2024

Imagine is een all styles (klassiek, rock, electro, rap, pop, jazz, …)  muziekwedstrijd voor jonge muzikanten (13-21 jaar), die reeds plaatsvindt in 8 verschillende landen. Zowel solo artiesten als bands zijn welkom!

Imagine geeft jongeren een podium om hun talenten aan de wereld te tonen en biedt ook coaching en training door experts uit de muziekindustrie. Deelnemers ontmoeten er andere jonge muzikanten met diverse achtergronden en bouwen vriendschappen en professionele contacten op die hun muzikale carrière een boost kunnen geven.

Inschrijven voor de selecties van Imagine Belgium 2024 kan tot en met 18 februari 2024. Een jury selecteert de 8 beste kandidaten voor de finale op basis van de volgende criteria: muzikale kwaliteit, originaliteit en podiumprestaties.

De Belgische nationale finale vindt plaats in het weekend van 20 en 21 april 2024 in Flagey, Brussel. Op zaterdag 20 april krijgen de finalisten een dag vol workshops en coaching. Op zondag 21 april vindt de finale plaats voor een live publiek in Flagey. De Belgische winnaar krijgt de kans om in het najaar van 2024 deel te nemen aan de internationale Imagine finale. Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen zoals een optreden tijdens de Imagine Nederland finale in Maastricht en de Imagine Frankrijk finale in Parijs!

Wil jij aan het Imagine avontuur deelnemen ? Registreer op VI.be

Imagine Belgium 2024 wordt georganiseerd door Jeugd en Muziek Brussel en de Fédération des Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles.

Meer infos : charlotte.moerman@jeugdenmuziek.be

Flagey, Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles