fr | en
ticketshop become a friend
Music Academy Forte 2024

Gala Concert

Music Academy Forte 2024

Georganiseerd onder auspiciën van de Missie van Oekraïne bij de Europese Unie, nodigen het 4e Internationale Festival “MUSIC ACADEMY FORTE” 2024 en zijn team u met trots uit voor het GALA CONCERT. Dit concert zal optredens bevatten van de deelnemers aan de intensieve masterclasses, waarin de resultaten van de lessen, repetities en culturele uitwisselingen tijdens het festival worden getoond.

De “MUSIC ACADEMY FORTE” is een toonaangevend internationaal platform voor culturele uitwisseling, dat jonge muzikanten helpt waardevolle kansen te krijgen om op te treden en erkenning te krijgen in de Europese muziekscene. Het festival bevordert ook internationale contacten tussen jonge muzikanten wereldwijd. Ons jaarlijkse festival omvat Masterclasses, Competities en talrijke Concerten.

Jonge getalenteerde musici (van 8 tot 25 jaar) uit diverse achtergronden en culturen komen naar Brussel om hun passie voor muziek met het publiek te delen. Tijdens dit slotconcert van het festival komen zowel kamermuziek als orkestmuziek aan bod. Het Galaconcert vormt het hoogtepunt van het festival en mag niet gemist worden!

Kom en beleef het talent van de jonge musici van deze editie!

Meer weten
MUSIC ACADEMY FORTE 2024 | Promo video
Meer weten
Music Academy FORTE - Promo Video