fr | en
ticketshop become a friend
Flagey Academy / Veerle Vercauteren Radiant

Koordag

Flagey Academy, ReMuA & Singing Molenbeek

Een vijftiental Brusselse scholen maken deel uit van het netwerk van schoolkoren van Flagey Academy, ReMuA en Singing Molenbeek. Tijdens deze dag ontmoeten deze kinderen elkaar en zingen ze samen met het jeugdkoor van Flagey Academy op het podium van Studio 4 van Flagey. Na een namiddag van workshops en repetities zullen ze optreden voor het publiek. De koorleden worden op piano begeleid door Julien Libeer en Elodie Vignon.

Flagey Academy is een jeugdkoor bestaande uit Brusselse jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 20 jaar. De deelnemers worden geselecteerd op basis van hun motivatie en talent. Ze worden voornamelijk gerekruteerd uit schoolkoren binnen basisscholen in Brussel die de sociale, culturele en linguïstische diversiteit van de stad weerspiegelen.

De schoolkoren worden georganiseerd binnen basisscholen in verschillende Brusselse gemeenten door Flagey, ReMuA en Singing Molenbeek. Vandaag de dag oefenen meer dan 500 kinderen van 6 tot 12 jaar zang op school.

Na afloop van het optreden staan onze teams klaar om meer informatie te geven aan kinderen die graag bij Flagey Academy willen aansluiten.


Deelnemende schoolkoren: Comité scolaire Sainte-Alène (Vorst), De Klimpaal (Sint-Jans-Molenbeek), Ecole des Six-Jetons (Brussel), Ecole Ulenspiegel (Sint-Gillis), Ecole Saint-Jean (Sint-Jans-Molenbeek), Ecole Saint-Martin (Sint-Jans-Molenbeek),  Ecole 5 L'Ecole Chouette (Sint-Jans-Molenbeek),  Ecole 6 La Nouvelle Vague (Sint-Jans-Molenbeek), Ecole 10 (Sint-Jans-Molenbeek), Ecole 11 & 12 (Sint-Jans-Molenbeek), Ecole 14 (Sint-Jans-Molenbeek, Institut Sainte-Ursule (Sint-Jans-Molenbeek), Nellie Melbaschool (Anderlecht), 't Regenboogje (Etterbeek), Vrije Basisschool De Wemelweide (Watermaal-Bosvoorde)

Flagey, ReMuA, Singing Molenbeek

In het kader van

Flagey Academy