fr | en
ticketshop become a friend
Onze evenementen zijn alleen toegankelijk voor personen die een geldig Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Klik hier om meer te weten
All the Money in the World (Ridley Scott)

All the Money in the World

Ridley Scott

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weiger echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea), Mark Wahlberg (The Departed) en Christopher Plummer (A Beautiful Mind, The Sound Of Music).

Flagey, Cinematek, Film Fest Gent

All the Money in the World | Trailer

In het kader van

Film Fest Gent on Tour