fr | en
ticketshop become a friend
Brussels Short Film Festival
Brussels Short Film Festival / BSFF

« Best-of »

Openingsavond BSFF

De 22ste editie van het Brussels Short Film Festival start in schoonheid met een selectie van niet te missen kortfilms die tijdens het festival te zien zullen zijn. Kom deze unieke pareltjes ontdekken tijdens de openingsavond van het festival op 25 april in de alom bekende Studio 4 in Flagey! Na de voorstelling kan je genieten van een gratis drankje om het festival goed in te zetten!

PROGRAMMA

L'île aux fleurs - Jorge Furtado
Een tomaat wordt geplant, geoogst en verkocht in de supermarkt maar ze wordt rot en beland in de vuilnisbak. Op dat moment wordt het verschil tussen tomaten, varkens en mensen duidelijk.

Barbara - Yannick Privat
Zeven bevriende actrices brengen samen een avond door. Het zou een avond zijn zoals een andere, mocht Léa niet de hoogte zijn gebracht van het nieuws.

M.A.M.O.N. - Alejandro Damiani 
Terwijl Donald Trump een hartoperatie ondergaat opent er een portaal naar een andere realiteit. Er breekt een hilarische oorlog uit tussen een Trumpachtige robot en verschillende stereotype Mexicaanse latino’s.

Three-legged horses - Felipe Bustos Sierra
Een riksjabestuurder met slechte knieën heeft korte maar betekenisvolle ontmoetingen met straatmuzikanten, dronkaards en potentiële passagiers tijdens zijn laatste nacht in Edinburgh.

Wrong Cops - Quentin Dupieux
Duke, een corrupte en door muziek geobsedeerde agent rijdt door de straten van Los Angeles wanneer hij technoliefhebber David Dolores Frank ontmoet. Duke besluit om hem een les te geven over goede muziek.

Flagey, Brussels Short Film Festival