fr | en
ticketshop become a friend
Mare Nostrum III / Steven Haberland

MARE NOSTRUM III feat. Richard Galliano, Paolo Fresu, Jan Lundgren

album presentation : Mare Nostrum III (2019, ACT)

Door omstandigheden buiten onze wil kan dit concert niet doorgaan. Klanten die een ticket kochten voor dit concert worden via email gecontacteerd. 

Toch brengen we u die avond (op hetzelfde tijdstip) nog steeds in Mediterrane sferen met de komst van de Tunesische zanger en oed-speler Dhafer Youssef die met zijn unieke muziek zowel liefhebbers van moderne jazz als van muziek van andere culturen weet te imponeren.


Sardinië, Frankrijk en Zweden. Dat is waar trompettist Paolo Fresu, accordeonist Richard Galliano en pianist Jan Lundgren vandaan komen. De muziek bracht hen jaren geleden samen en ondertussen is de groep toe aan hun derde album. Dankzij hun diverse achtergronden overbrugt de unieke en uiterst melodieuze muziek van Mare Nostrum landsgrenzen en muziekgenres. Al deze muzikanten brachten hun jeugd door op enkele kilometers van een kustlijn, waardoor de zee meer dan alleen een symbolische rol heeft: het is een constante, een bron van inspiratie, en het startpunt voor allerlei reizen en ontmoetingen.

Flagey

Fresu / Galliano / Lundgren - Mare Nostrum III - "Windmills Of Your Mind"
Fresu - Galliano - Lundgren "Mare Nostrum III": Love Land