fr | en
ticketshop become a friend
CAROUSEL Chamber Music Ensemble

CAROUSEL Chamber Music Ensemble

VOCATIO foundation | fondsenwerving streaming concert

De stichting VOCATIO

Al bijna 60 jaar steunt de stichting VOCATIO gepassioneerde en geëngageerde jongeren tussen 18 en 30 jaar bij de ontwikkeling van hun roeping. Door financiële steun en begeleiding stelt VOCATIO hen in staat hun levensproject te realiseren. De stichting draagt zo bij tot de ontwikkeling van deze jongeren en helpt hen tegelijkertijd de wereld van morgen op te bouwen.

VOCATIO biedt 18 beurzen van 10.000 euro per jaar. De projecten die voor steun in aanmerking komen, zijn zeer uiteenlopend: professioneel materiaal kopen, een gespecialiseerde opleiding in het buitenland volgen, een onderzoeksproject opzetten of sociaal ondernemen. Alles is mogelijk! En dit in 6 disciplines: gezondheid, wetenschappen en technologie, sociale en menswetenschappen, podiumkunsten, plastische kunsten en ambachten.

Naast deze financiële steun, biedt VOCATIO haar laureaten ook een begeleiding aan: toegang tot het laureatennetwerk, een grote visibiliteit en opleidingen.

De beurzen staan open voor alle jongeren, ongeacht hun afkomst, werkterrein of studieniveau. Atypische roepingen worden ook aangemoedigd !

Waarom een gift doen?

Dankzij uw gift kan VOCATIO haar laureaten verder steunen, vooral diegenen die door de huidige crisis worden getroffen. Dankzij uw steun zal VOCATIO een extra duwtje in de rug kunnen geven, financieel (beurzen) of in natura (opleiding, coaching, zichtbaarheid), aan gepassioneerde en geëngageerde jongeren die echt een verschil kunnen maken in de maatschappij van morgen.

Om een gift te doen, hoeft u gewoon het gewenste bedrag te storten op het rekeningnummer van VOCATIO: BE95 7330 3967 5858. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank voor uw steun!

CAROUSEL ENSEMBLE Jeroen D'Hoe: Crazy Carousel
Franz Schubert: Octet in F major, D.803 - Adagio CAROUSEL Chamber Music Ensemble
ANNELIEN VAN WAUWE EN CAROUSEL