fr | en
ticketshop become a friend
Semaine bruxelloise de la nature / Brusselse week van de natuur 2021 / Géraldine Chardome

Brusselse week van de natuur 2021

Tijdens haar vierde editie van vrijdag 21 mei (11u) tot vrijdag 28 mei 2021 (23u55) zetten de Brusselse week van de natuur & Flagey online de natuur centraal en sensibiliseren ze het publiek voor het behoud ervan. De hele week staat in het teken van een terugkeer naar de natuur, met een filmprogramma dat de natuurlijke rijkdommen van onze hele planeet belicht.

Het programma omvat een selectie van films die prijzen hebben gewonnen op het recente Festival International Nature Namur en 16 kortfilms van amateurregisseurs die hun passie voor de natuur verfilmden.

De Brusselse week van de natuur biedt ook een reeks wandelingen aan in een aantal groene zones in Brussel. Deze wandelingen, begeleid door leden van de Brusselse natuurverenigingen, zijn grotendeels gratis en een perfecte gelegenheid om de natuur in de stad te ontdekken. Info: semainenature.brussels


De toegang tot de films die tijdens de "Brusselse week van de natuur 2021" worden vertoond is beperkt tot inwoners van België. De films zijn beschikbaar van vrijdag 21 mei (11.00 uur) tot vrijdag 28 mei 2021 (23.55 uur) voor 3 euro per film. Een pas voor het festival kopen kost 15 euro.


Programma:


co-org: Les Cercles Naturalistes de Belgique, Flagey & Festival International Nature Namur
Met steun van: Brussel Leefmilieu