fr | en
ticketshop become a friend
Flagey Academy / Johan Jacobs

Flagey Academy YOUTH CHOIRS

Ontdek de jonge stemmen van Flagey Academy YOUTH CHOIRS (10 tot 20 jaar) op hun allereerste publieke concert !


Kom erbij! Flagey Academy YOUTH CHOIRS zoekt nieuwe stemmen. Audities gaan door op 7 & 8 mei 2022 en op 11 & 12 juni 2022. 


De Flagey Academy YOUTH CHOIRS, opgericht in september 2021, zijn twee jeugdkoren bestaande uit Brusselse jongeren tussen 10 en 20 jaar. Het Treble Choir is een koor met 17 jongens en meisjes met uitsluitend hoge stemmen. De Male Voices zijn 4 jonge mannen die een stemverandering ondergaan en in individuele coaching hun nieuwe stem leren gebruiken. De jongeren volgen een intense opleiding met individuele vocal coaching, muziektheorie, workshops, twee repetities per week en publieke concerten.

Onder leiding van Helen Cassano en haar team hebben de jonge zangers de voorbije maanden gewerkt aan dit eerste publieke concert in soms moeilijke omstandigheden door de steeds wijzigende coronamaatregelen. Op dit concert zijn ze trots om hun resultaten met jullie te delen.

Ze stellen een waaier aan koorwerken in verschillende talen voor. Het zingen in verschillende talen en muziekstijlen is een belangrijk onderdeel van de opleiding van Flagey Academy. De jongeren leren zo om te gaan met verschillende culturen.

Flagey, Ter Kamerenabdij


Flagey Academy is enkel mogelijk dankzij onze sponsoren en mecenassen waaronder BNP Paribas Fortis, ENGIE Foundation, TotalEnergies Foundation, Ackermans & van Haaren, Private Bank Delen, de heer Geert Duyck, mevrouw Paulette Darty, mevrouw Colienne van Strydonck en zij die anoniem wensen te blijven.

Flagey Academy | Flagey Academy: a new youth choir is born | 2021

Documents