fr | en
ticketshop become a friend
Tutu Puoane, Asher Gamedze

Tutu Puoane + Asher Gamedze

double bill : 1 ticket, 2 concerten

UPDATE 20.10.22: Door omstandigheden buiten onze wil zal Tumi Mogorosi niet kunnen optreden. Hij wordt vervangen door Tutu Puoane. Klanten die een ticket kochten voor dit concert worden via email gecontacteerd.


Tutu Puoane

Met haar aanstekelijke persoonlijkheid weet Tutu Puoane moeiteloos haar publiek te overtuigen over de stijlgrenzen heen. Samen met pianist Ewout Pierreux schreef ze een repertoire gebaseerd op de teksten van Zuid-Afrikaanse schrijfster en dichteres Lebogang Mashile (1979). Het resultaat is een boeiende dialoog tussen woord en muziek, met invloeden uit jazz, soul en singer-songwriting. Met een lach en een traan maakt ze van elk concert een onvergetelijke ontroerende ervaring.

Asher Gamedze

De Zuid-Afrikaanse drummer Asher Gamedze maakt furore zowel in de wereld van de jazz als van de pop, rock, hiphop en soul. Hij speelt met groepen en artiesten zoals Angel Bat Dawid & Tha Brothahood, Nduduzo Makhathini, Xhanti Nokwali, Manny Walters, en vele anderen. Asher Gamedze houdt er dan ook van om zijn eigen muziek te doorspekken met elementen uit deze diverse tradities. Hij is toe aan zijn derde album dat hij in Flagey komt voorstellen.

Flagey

Meer weten
Flagey Jazz 22/23

Je hebt misschien ook interesse in :