fr | en
ticketshop become a friend
Bryan Cheng & Petar Pejčić / Queen Elisabeth Competition

Jongerenconcert

laureaten Koningin Elisabethwedstrijd 2022: cello

Gratis concert voor ons jonge publiek met de cellisten Bryan Cheng en Petar Pejčić, beiden laureaat van de Wedstrijd in 2022. Op het programma werken van Astor Piazzolla, Sergey Prokofiev, Jacques Offenbach, Johannes Brahms & Béla Bartók. Ze worden aan de piano begeleid door de zus van Bryan, Silvie Cheng.

De Koningin Elisabethwedstrijd organiseert elk jaar een reeks gratis concerten voor jongeren onder de 26 jaar, in Brussel, Leuven en Louvain-la-Neuve. Tijdens deze concerten delen de laureaten hun passie met jongeren en lichten ze het repertoire toe dat ze presenteren. Deze concerten vormen voor sommige jongeren in het publiek een eerste kennismaking met de wereld van de klassieke muziek.

Jaar na jaar stellen we vast dat een groot aantal volwassenen het concert in Flagey graag wil bijwonen. We verwelkomen hen ook graag, maar we hebben hun hulp nodig om de jonge muzikanten te ondersteunen.
Aarzel dus niet om een schenking te doen. Elke gift gelijk aan of groter dan 40 euro is fiscaal aftrekbaar. Je kan ofwel een overschrijving doen op de rekening van de Koningin Elisabethwedstrijd BE63 3100 4009 2008 (met de vermelding 'gift'), ofwel een online gift maken via de website van de Wedstrijd. De Wedstrijd dankt je alvast voor je vrijgevigheid.

Partners van de Jongerenconcerten : de Nationale Loterij en BNP Paribas Fortis
Met de steun van Proximus en TotalEnergies Foundation

Flagey, Queen Elisabeth Competition