fr | en
ticketshop become a friend
Festival Musiq3 2019

Festival Musiq3 2019

Diversity

Het klassieke muziekfestival met het hoogste rock ’n roll-gehalte – zo omschrijft het Festival Musiq3 zichzelf! Al sinds de eerste editie in 2011 wil Festival Musiq3 het plezier van klassieke muziek delen met een zo breed, jong en divers mogelijk publiek.

En dat doet het door open te staan: open voor alle muzikale stijlen, van klassiek tot jazz, van wereldmuziek tot rock. Open voor alle musici: grote sterren staan naast jonge snaken uit de academies. Open voor elk publiek: of je nu komt met vrienden, het hele gezin, als koppel of gewoon alleen, iedereen kan er genieten van prachtige muzikale momenten, in een een feestelijke en gezellige sfeer.

Laat die zomer maar beginnen!


Festival Pass Studio 4 (80€) beschikbaar online, in de ticketshop of via 02 641 10 20 (de Pass dient uitgewisseld te worden voor een armband in de ticketshop tijdens de eerste festivaldag).

5 concerten-kaart (50€) beschikbaar online: gelieve na de bestelling van 5 tickets de prijs 'minipass' te selecteren, in de ticketshop of via 02 641 10 20 (geldig voor alle festivalconcerten). 

Programma