Flagey opent geleidelijk aan weer de deuren voor het publiek vanaf zondag 5 juli. Meer informatie
Denis Kozhkuhin / Johan Jacobs

Denis Kozhukhin

Flagey ON AIR

Niemand beter dan onze artiest-in-residentie Denis Kozhukhin om Flagey ON AIR te openen. Toen hij in 2010 de Koningin Elisabethwedstrijd won, was hij nog maar 23 jaar. Deze bijzonder getalenteerde pianist slaagt erin om in elk werk de perfecte balans tussen emotie, intelligentie en verbeeldingskracht te vinden. Hij voelt zich dan ook thuis in elk mogelijk repertoire: van de verfijnde muziek van Haydn en Schubert, de fantasierijke muziek van Grieg tot de virtuoze en kleurrijke muziek van Ravel.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zullen de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

Yuja Wang and Denis Kozhukhin - Witold Lutosławski: Paganini variations for Two Pianos

Documents

In het kader van

Flagey on Air