fr | en
ticketshop become a friend
Andrey Baranov / Aleksandr Fefelov

Andrey Baranov & Maria Baranova

Flagey ON AIR

Deze bijzondere coronatijd doet ons bijna vergeten dat 2020 het jaar van Ludwig van Beethoven is. Gelukkig zijn er Andrey Baranov, winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd in 2012 en zijn zus Maria Baranova om ons een van Beethovens beroemdste vioolsonates te brengen, de Kreutzersonate. Daarnaast spelen ze Franz Schuberts lyrische Eerste Vioolsonate en George Enescu’s sfeervolle door volksmuziek geïnspireerde Derde Vioolsonate.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

Andrey Baranov - Inga Dzektser - Beethoven "Kreutzer" Sonata - 1st mvt.

In het kader van

Flagey ON AIR