fr | en
ticketshop become a friend
Philip Catherine / Johan Jacobs

Philip Catherine Quartet

Flagey ON AIR

Wat een plezier telkens weer om de Belgische gitarist Philip Catherine aan het werk te horen. Zijn concert in Flagey in maart 2020 kon helaas niet doorgaan, we zijn dus heel blij om hem deze zomer te ontvangen. Philip Catherine heeft bovendien nog een andere gave, namelijk een neus voor jong talent. Voor de gelegenheid omringt hij zich met ‘brother in arms’ Bart de Nolf en met enkele bijzondere jonge muzikanten: de Italiaanse pianist Nicola Andrioli en de jonge Beninse revelatie Angelo Moustapha.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

philip catherine live at flagey

In het kader van

Flagey ON AIR