fr | en
ticketshop become a friend
TrioFenix
TrioFenix / Tysje Severens

TrioFenix

Flagey ON AIR

Viool, altviool en cello zijn geen alledaagse combinatie. En die bezetting klinkt nog verrassender als ook nog onbekende stukken worden uitgevoerd. In 2006 werd het TrioFenix opgericht door enkele Belgische rasmuzikanten, die daarnaast ook nog verbonden zijn aan kamermuziekensembles zoals Oxalys, Danel Quartet, Malibran Kwartet en het Trondlin Pianoforte Trio. Enthousiast en gedreven laten ze ons de muziek van Cras en Weinberg horen. De zomerse concertreeks Flagey ON AIR sluiten ze af met Mozarts vrolijke Divertimento.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

Beethoven serenade opus 8 TrioFenix

In het kader van

Flagey ON AIR