fr | en
ticketshop become a friend
Brussels Short Film Festival / Marie Paluszkiewicz

Next 10

De Next Generation Competitie presenteert elk jaar een selectie studentenfilms. De competitie bestaat dit jaar zowel uit Belgische films als studentenfilms uit het buitenland.


PROGRAMMA

Loin du Sud | Janloup Bernard
Frankrijk - Fictie - 2019 - 26'48'' - Kleur
Boris is 20 en woont met zijn gestoorde vader. Wanneer hem een betere baan wordt voorgesteld in het restaurant waar hij werkt, ziet Boris een kans om te vluchten uit zijn leven…

Ouic Ouic | Pol Bourdellon
Belgïe - Animatie - 2020 - 6'28" - ZW
In een park wordt een oude man, zittend op een bankje, met zijn hondje aan de lijn, verliefd op een oude vrouw die haar hond uitlaat.

Audrey and the Rocket | Molly Bradbrook
Verenigd Koninkrijk - Fictie - 2019 - 20' - Kleur
Audrey denkt dat ze een spannend alternatief voor een traditionele begrafenis gevonden heeft, maar Bernard is bang om achtergelaten te zijn.

Old Born | Jordan de Deken
Belgïe - Fictie - 2020 - 21’ - Kleur
Dawa groeit op in een primitieve samenleving van wezens die, in tegenstelling tot haar, geen identiteit of emoties hebben. Op een dag verkent ze de grenzen van haar wereld. Ze stoot op een mysterieuze barrière, vergezeld van een kleurrijke vreemdeling.

Die Waschmaschine | Dominik Hartl
Oostenrijk - Fictie - 2020 - 24' - Kleur
Simon kiest de makkelijkste weg om van zijn kapotte wasmachine af te komen: hij verkoopt hem online. Zodra de transactie is afgerond, vreest hij wraak van Hassan, de bedrogen koper.

Flagey, Brussels Short Film Festival