fr | en
ticketshop become a friend
Flagey Academy / Johan Jacobs

Flagey Academy YOUTH CHOIRS

De Flagey Academy YOUTH CHOIRS, opgericht in september 2021, zijn twee jeugdkoren bestaande uit Brusselse jongeren tussen 10 en 20 jaar. Het Treble Choir is een koor met 17 jongens en meisjes met uitsluitend hoge stemmen. De Male Voices zijn 4 jonge mannen die een stemverandering ondergaan en in individuele coaching hun nieuwe stem leren gebruiken. De jongeren volgen een intense opleiding met individuele vocal coaching, muziektheorie, workshops, twee repetities per week en publieke concerten.

Onder leiding van Helen Cassano en haar team hebben de jonge zangers de voorbije maanden gewerkt aan dit eerste publieke concert in soms moeilijke omstandigheden door de steeds wijzigende coronamaatregelen.

Voor de zomervakantie presenteren ze een kort programma met een selectie van liedjes uit hun (eerste!) seizoen, dat net zo "crazy"als het Festival belooft te zijn.

Gratis toegang. 30 minuten lang. 

Flagey, Festival Musiq3


Flagey Academy is enkel mogelijk dankzij onze partners en mecenassen waaronder BNP Paribas Fortis, ENGIE Foundation, TotalEnergies Foundation, Ackermans & van Haaren, Private Bank Delen, La Maison qui Chante, de gemeente Elsene, de heer Geert Duyck, mevrouw Paulette Darty, mevrouw Colienne van Strydonck en zij die anoniem wensen te blijven.

Flagey Academy | Flagey Academy: a new youth choir is born | 2021

In het kader van

Festival Musiq3 2022