fr | en
ticketshop become a friend
Festival Musiq3 2022

Festival Musiq3 2022

Sinds 2011 waait het Festival Musiq3 Bruxelles als een frisse wind doorheen de wereld van de klassieke muziek in Franstalig België: drie dagen en avonden lang kan je, aan de start van de zomer, non-stop genieten van concerten in Flagey. De concerten zijn kort en divers en tussendoor heb je de kans om de muzikanten te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen bij een gezellig drankje. Ook dit jaar nodigt "het klassieke festival met het hoogste rockgehalte" haar vaste artiesten uit zoals Shirly Laub en het Festivalorkest voor een openingsconcert met bijzondere gasten. Het festival is gekend om haar kind- en familievriendelijke aanpak door het mixen van genres, concertvormen en stijlen. Hou je vast voor drie waanzinnige dagen!


PASS STUDIO 4 FESTIVAL MUSIQ3 2022 : 90€
Toegang naar alle concerten in Studio 4 tijdens Festival Musiq3 2022 voor zover er plaatsen beschikbaar zijn. Nominatief. Bestelt je tickets online, per telefoon of in onze ticketshop via de unieke code op je pass. Reserveren is verplicht.

KAART 5 CONCERTS FESTIVAL MUSIQ3 2022: 60€
Toegang naar 5 concerten tijdens Festival Musiq3 2022 voor zover er plaatsen beschikbaar zijn. Niet nominatief. Kan gebruikt worden door één of meerdere personen (kinderen of volwassenen). Bestelt je tickets online, per telefoon of in onze ticketshop via de unieke code op je kaart. Reserveren is verplicht.

Programma