Flagey opent geleidelijk aan weer de deuren voor het publiek vanaf zondag 5 juli. Meer informatie
Brussels International Film Festival

Brussels International Film Festival 2018

Van 20 tot 30 juni 2018 verwelkomt onze hoofdstad de eerste editie van het Brussels International Film Festival.

Elf dagen lang tovert het BRIFF Brussel om tot een echte filmstad waar de harten van filmliefhebbers even snel zullen kloppen als in Berlijn, Cannes of Venetië. Het BRIFF brengt het grote publiek en de professionals van de filmwereld samen in het hart van de hoofdstad, om er de Belgische en Internationale cinema te vieren met de nodige spotlights, glamour en ambiance.

Niet minder dan 6 filmzalen in het hart van de stad openen hun deuren voor een programma dat de vele facetten van de Europese, Nationale, en Internationale cinema verkent.

Kom kennis maken met de Zevende Kunst in al haar vormen, met drie filmcompetities, retrospectieven, themacycli, openluchtvertoningen, masterclasses, workshops voor jongeren, en tal van randanimaties ... Non-stop, elf dagen lang, tot we erbij neervallen, speciaal voor jou.

www.briff.be


BRUSSELS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL PASS 40€
(in voorverkoop tot 17 juni > 30 €)
Met deze pas kan je genieten van alle vertoningen uit het hele programma van het festival, binnen de limiet van het aantal beschikbare  plaatsen. We raden je aan 20 minuten voor het begin van de voorstelling aanwezig te zijn. Je kan de festivalpas vanaf 21 juni ophalen in Flagey (op 21 juni, van 16:00 tot 21:00 en van 22 tot 26 juni, van 13:00 tot 21:00).

Programma