fr | en
ticketshop become a friend
Arvo Pärt / Kaupo Kikkas

Arvo Pärt Days 2019

Baltic Sea Festival

Met een programma vol parels uit de Baltische muziek beloven de tweejaarlijkse Arvo Pärt Days opnieuw momenten van diepgang, sacraliteit en onthaasting. Deze tweede editie is gewijd aan de muziek van de Estse componist Arvo Pärt en aan zijn ballingschap in Berlijn waar hij bijna dertig jaar verbleef op de vlucht voor het Sovjetregime. Ook vieren we het Finse voorzitterschap van de Europese Unie met een avond met de mooiste koorwerken uit Finland. Vijf dagen lang kun je terecht in Flagey voor concerten, premières van nieuwe muziekwerken, lezingen door bekende schrijvers over hun band met Duitsland, meditatiesessies, een fototentoonstelling en tal van films en documentaires.

Denk aan Abo 'à la carte': kies minimum vier activiteiten per persoon uit het aanbod van Flagey en krijg 25% korting op de basisprijs. Dit geldt niet voor filmvoorstellingen en Hosted Events.

Stel jouw pakket van minimum vier verschillende activiteiten samen online en betaal meteen via onze website, koop jouw tickets in onze ticketshop of bel naar onze medewerkers via 02 641 10 20. 

Programma