fr | en
ticketshop become a friend
Flagey Piano Days 2021 'streaming edition'

Flagey Piano Days 2021

streaming edition

Voor het eerst vinden de Flagey Piano Days plaats in de vorm van een streaming editie. Vijf unieke pianisten worden in de kijker gezet: de jonge virtuozen David Kadouch, Alexandre Kantorow en artiest in residentie Denis Kozhukhin, samen met de eclecticus Anthony Romaniuk en jazzpianiste Eve Beuvens.

Geïnspireerd door de 200ste verjaardag van Gustave Flaubert, schrijver van de iconische roman Madame Bovary, staan de Flagey Piano Days dit jaar in het teken van ‘de droom’. Door hun muziekkeuze, eigen werken en improvisaties doen de artiesten elk op hun eigen manier ons even de bijzondere situatie vergeten waarin we ons op dit moment bevinden en ons mijmeren over de betere tijden die eraan komen.

Naast de concerten in hoge video- en audiokwaliteit, heb je toegang tot een discussieforum om te chatten met andere toeschouwers en bieden we je exclusieve content over elke artiest die die avond zal optreden. Je kan je favoriete momenten ook herbekijken, aangezien alle video's beschikbaar blijven na het festival, tot maandag 1 maart (middernacht).


Een ticket voor de hele avond: 5 concerten!
TICKET Flagey Piano Days 'streaming edition': € 15


Wil je meer weten over de muziek die gespeeld zal worden? Klik hier om het gedetailleerde programma online te bekijken of af te drukken.


Heb je vragen over de streaming? Bekijk dan onze FAQ-pagina!


in samenwerking met Maene


Facebook  Event van Flagey Piano Days 2021

 

Programma