fr | en
ticketshop become a friend
Annelien van Wauwe / Marco Borggreve

Annelien Van Wauwe & Severin von Eckardstein

Flagey ON AIR

Wat gebeurt er als je de Belgische klarinetvirtuoze Annelien Van Wauwe en Severin von Eckardstein, winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd in 2003, carte blanche geeft voor een concert in Flagey? Juist: er ontstaat pure magie op het podium! Deze topmuzikanten kozen voor muziek waarbij ze hun talent kunnen tonen en de grenzen van hun instrumenten opzoeken. De ingenieuze miniatuurtjes van Alban Berg worden geflankeerd door Brahms’ Klarinetsonate en Schumanns Fantasiestücke, die tot de mooiste en meest passievolle werken uit de muziekgeschiedenis horen. Als kers op de taart brengt Severin von Eckardstein een eerbetoon aan Bach met de indrukwekkende Fantasia van Busoni.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

John Williams BBC Proms 2017 - Annelien Van Wauwe, clarinet

In het kader van

Flagey ON AIR