fr | en
ticketshop become a friend
Anima Festival 2024 / Folioscope ASBL (Cyril Pedrosa)

Anima Festival 2024

Internationaal animatiefilmfestival van Brussel

Hartelijk welkom op de 43ste editie van Anima. Het festival van de mooiste, meest inventieve, coole en originele cinema die er bestaat: de animatiefilm. Verwonder en verdwaal in nieuwe werelden en prachtige klassiekers. Of waag je aan ernstigere vraagstukken, aan wat de toekomst brengt en reis mee door tijd en ruimte met sciencefiction: de focus van dit jaar. Kies jouw favoriete films in Flagey én in onze extra zaal Marni. Dit jaar zijn er nog meer voorstellingen en dus nog meer filmplezier!

www.animafestival.be


5-rittenkaart / 32 €
De 5-rittenkaart geeft je toegang tot 5 vertoningen in Flagey of Marni. De kaart is niet nominatief dus je kan hem samen met anderen gebruiken. De kaart is geldig voor één of meerdere voorstellingen naar keuze, voor zover er plaatsen beschikbaar zijn. Niet geldig voor de Animeernacht, Queer Night en masterclasses. Bestelt je tickets online via de unieke code op je Pass. Reserveren is verplicht.

Festivalpas / 75 €
Een persoonlijk pasje op naam, geldig voor alle voorstellingen van het festival in Flagey en in Marni, voor zover er plaatsen beschikbaar zijn. Niet inbegrepen: Masterclasses.

 

Programma