fr | en
ticketshop become a friend
Claire Désert / Jean-Baptiste Millot

Claire Désert

Flagey ON AIR

Dat de Franse pianiste Claire Désert een fervente uitvoerder is van de pianomuziek van Robert Schumann bewijzen de verschillende gelauwerde opnames die ze al aan zijn muziek wijdde. Ook in 2021 staat een nieuwe Schumann-cd op haar programma. Ze zal die deze zomer opnemen in Flagey en vanavond krijgen we er een preview van. Ze combineert zijn passionele muziek met Beethovens beroemde Sonate ‘Der Sturm’ en met werk van een van de meest gevierde hedendaagse componisten, Jörg Widmann.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden.  

Flagey, Musiq3, Klara

Schubert par Claire Désert et Emmanuel Strosser I Le live de la matinale

In het kader van

Flagey ON AIR