fr | en
ticketshop become a friend
Sophie Karthäuser

Sophie Karthäuser & Eugene Asti

Flagey ON AIR

Verfijnd, sensueel, kleurrijk. De Franse en Duitse liedkunst vormen een wereld op zich als het gaat over nuances en verscheidenheid. De Franse componist Gabriel Fauré beschrijft misschien nog het beste wat de liederen met ons doen: ‘De kunst, en de muziek vooral, moet ons zo ver mogelijk verheffen boven wat is.’ De Belgische sopraan Sophie Karthäuser brengt samen met pianist Eugene Asti een selectie uit dit unieke repertoire. Puur genieten! 


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden.  

Flagey, Musiq3, Klara, Ostbelgien

Schubert: Fünf Lieder nach Goethe und Schubart ∙ Sophie Karthäuser ∙ Simon Lepper

In het kader van

Flagey ON AIR