fr | en
ticketshop become a friend
Trio Capricorn
Trio Capricorn / Michel Cooreman Events Photography

Trio Capricorn

Flagey ON AIR

In de inspirerende omgeving van de Koningin Elisabeth Muziekkapel bundelden de drie muzikanten van het Trio Capricorn in 2017 voor het eerst hun krachten. Dit unieke Belgische trio brengt onbekende muziek uit het kamermuziekrepertoire, in een verrassende combinatie van de bijzondere klankkleuren van de altviool, de mezzosopraanstem en de piano. Voor de gelegenheid neemt het ons mee op reis doorheen de intrigerende muziek van de laatromantiek en het fin de siècle.


Elke zondagavond in juli en augustus organiseren Flagey, Musiq3 en Klara uitzonderlijke radio-uitzendingen vanuit Studio 4 met concerten van bekende Belgische en buitenlandse artiesten. Deze uitzendingen, die rechtstreeks op Musiq3 en op een later moment op Klara te horen zijn, mogen door een beperkt publiek in de studio worden bijgewoond. 

Tijdens 'Flagey ON AIR' zal u de manier waarop radio is ontstaan in het Flageygebouw in het echt kunnen herbeleven. Dankzij de live-uitzending woont u namelijk niet alleen een concert bij maar krijgt u ook live toelichting bij de muziek door interviews met de artiesten en andere gasten. Aangezien de RTBF deze uitzendingen producet, zijn de interviews en introducties voornamelijk in het Frans zijn.  


Om uw bezoek in alle veiligheid en comfort te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen die u hier kunt vinden

Flagey, Musiq3, Klara

In het kader van

Flagey ON AIR