fr | en
ticketshop become a friend

Flagey Piano Days 2020

In 2020 is het de 250ste verjaardag van de geboorte van Ludwig van Beethoven. En dat viert Flagey met een extra large editie van de Flagey Piano Days. Het hele festival lang is zijn oeuvre als een constante doorheen het programma. Zo staan alle vijf pianoconcerten centraal tijdens drie concertavonden met Boris Giltburg samen met Brussels Philharmonic, en brengen cellist Gautier Capuçon en pianist Frank Braley Beethovens integrale cellosonates. Grote namen en jonge talenten wisselen elkaar af met concerten geïnspireerd door de grote componist. Laat je tussendoor onderdompelen in de festivalsfeer dankzij een masterclass, een tentoonstelling met piano’s uit de tijd van Beethoven, activiteiten voor de allerjongsten, een piano bar en lezingen.

Denk aan Abo 'à la carte': kies minimum vier activiteiten per persoon uit het aanbod van Flagey en krijg 25% korting op de basisprijs. Dit geldt niet voor filmvoorstellingen en Hosted Events.

Stel jouw pakket van minimum vier verschillende activiteiten samen online en betaal meteen via onze website, koop jouw tickets in onze ticketshop of bel naar onze medewerkers via 02 641 10 20. 


Ontdek onze filmcyclus in het kader van het festival!


Blijf overnachten in Brussel tijdens de Flagey Piano Days (Hotel Barsey by Warwick)

Programma